Yhteystiedot

Miia-Riikka Pajala
Amiraalintie
OULAINEN
Puhelin: 0407428376
Sähköposti: miia_pajala@hotmail.com

Uutiset

14.11.2017Onnenarkkiin ei tule enää griffonin pentuja.Lue lisää »14.11.2017Kesällä Tähti muutti tuikkimaan kotiin <3Lue lisää »6.4.2017Pentue suunnitelmia.Lue lisää »

Uusimmat kuvat

tahti_tuikkii_kotona
rakkaus
hyppy_uuteen_vuoteen
joulukortti_2016
wp_20160514_21_27_43_pro
wp_20160511_18_42_15_pro
wp_20160511_18_36_11_pro
wp_20160511_18_45_07_pro

Oletusotsikko

Kuvateksti

Olen Miia-Riikka Pajala ja kasvatan rakkaudella pienimuotoisesti koti-oloissa tiibetinspanieleita kennelnimellä ONNENARKIN. Olen myös kasvattanut pari griffon pentuetta. Kasvattajan peruskurssin suoritin vuonna 2010. Kennelnimen sain joulukuussa 2011. Haluan kasvattaa rodunomaisia, terveitä ja hyväluonteisia koiria. Koirat ovat harrastukseni, elämäntapani ja ennen kaikkea ne ovat perheenjäseniäni. Olen oppinut koulutukseni ja työni avulla myös koirien kasvattamisesta. Mielestäni koiriin pätee moni sama kasvatustapa tai malli kuin lapsiinkin. Niin koirat kuin lapsetkin aistivat oletko aidosti läsnä ja kiinnostunut juuri hänestä. He molemmat aistivat nautitko oikeasti yhdessä tekemisestä. Niin koirat kuin pienet lapsetkin oppivat asioita paremmin positiivisen vahvistamisen kautta. Opettelu vaatii paljon harjoittelua (toistoja) ja kärsivällisyyttä. Jokainen heistä on arvokas oma yksilönsä ja yksilöinä heidät tulee kohdatakin. Vapaa-aikani kuluu koirien parissa, valokuvatessa, maalatessa ja kirjoittaessa. Avopuolisoni ja minä asumme koirien kanssa omakotitalossa Pohjois-Pohjanmaalla, Oulaisissa, sata kilometriä Oulusta etelään. Asumme juuri taajaman ulkopuolella ja pihamme on iso ja sitä kiertää aita. Tällä hetkellä Onnenarkissa matkustaa seitsemän tiibetinspanielia ja kolme petit brabanconia ja rescue "chihu" Manu, kissa Pöllö sekä myös kanoja :) 

Eläimet ovat aina kuuluneet elämääni. Nuoruudessani vietin muutaman koirattoman vuoden. Nyt voin sanoa, että en osaisi kuvitella elämääni ilman heitä. Nautin suuresti yhteisistä hetkistämme. Näyttelykehän laidalla keskitytään täysin siihen hetkeen ja jännitetään tuloksia. Metsälenkillä nautin luonnosta ja vapaudesta yhdessä koirieni kanssa. Agilityssä opimme koko ajan lisää ja onnistumisen riemu on huikea tunne. Harrastan koirieni kanssa monipuolisesti. Olemme osallistuneet monenlaisiin kurssiin ja koulutuksiin. Easy Dogin kursseilla olen käynyt kaikkien koirieni kanssa. Olemme käyneet pentukursseilla, pentujen jatkokursseilla, ylläpitokurssilla, näyttelytottumuskursseilla ja tokossa. Agility kursseilla olemme käyneet Hipin ja Elviksen kanssa. Koirahierojaksi opiskelin Kauhajoella. Valmistuin vuoden 2016 alussa.

Kuten jokainen monen koiran kanssa elävä tietää, että arki on välillä haastavaa ja raskastakin. En kuitenkaan vaihtaisi mistään hinnasta pois tätä yhteistä matkaa. Koen maailman paljon rikkaampana, kuin katson sitä yhdessä koirieni silmin. Matkatessani onnenarkissa uskon elämäni olevan täynnä monia onnen hetkiä.

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti