Yhteystiedot

Miia-Riikka Pajala
Amiraalintie
OULAINEN
Puhelin: 0407428376
Sähköposti: miia_pajala@hotmail.com

Uutiset

19.2.2020Taika on tullut taloon!Lue lisää »19.2.2020Lauma vanheneeLue lisää »19.2.2020Kakkoskotimme Kulju <3Lue lisää »

Uusimmat kuvat

taika
rantavahdit_kuljussa
tahti
kevaan_odottelijoita
lilli_ja_miia
joulun_aikaa
pusu
tahti_tuikkii_kotona

Oletusotsikko

Kuvateksti

Olen Miia-Riikka Pajala ja kasvatan rakkaudella pienimuotoisesti koti-oloissa tiibetinspanieleita kennelnimellä ONNENARKIN. Olen myös kasvattanut pari griffon pentuetta. Kasvattajan peruskurssin suoritin vuonna 2010. Kennelnimen sain joulukuussa 2011. Haluan kasvattaa rodunomaisia, terveitä ja hyväluonteisia koiria. Koirat ovat harrastukseni, elämäntapani ja ennen kaikkea ne ovat perheenjäseniäni. Olen oppinut koulutukseni ja työni avulla myös koirien kasvattamisesta. Mielestäni koiriin pätee moni sama kasvatustapa tai malli kuin lapsiinkin. Niin koirat kuin lapsetkin aistivat oletko aidosti läsnä ja kiinnostunut juuri hänestä. He molemmat aistivat nautitko oikeasti yhdessä tekemisestä. Niin koirat kuin pienet lapsetkin oppivat asioita paremmin positiivisen vahvistamisen kautta. Opettelu vaatii paljon harjoittelua (toistoja) ja kärsivällisyyttä. Jokainen heistä on arvokas oma yksilönsä ja yksilöinä heidät tulee kohdatakin. Vapaa-aikani kuluu koirien parissa, valokuvatessa, maalatessa ja kirjoittaessa. Avopuolisoni ja minä asumme koirien kanssa omakotitalossa Pohjois-Pohjanmaalla, Oulaisissa, sata kilometriä Oulusta etelään. Asumme juuri taajaman ulkopuolella ja pihamme on iso ja sitä kiertää aita. Tällä hetkellä Onnenarkissa matkustaa seitsemän tiibetinspanielia ja kolme petit brabanconia ja rescue "chihu" Manu, kissa Pöllö sekä myös kanoja :) 

Eläimet ovat aina kuuluneet elämääni. Nuoruudessani vietin muutaman koirattoman vuoden. Nyt voin sanoa, että en osaisi kuvitella elämääni ilman heitä. Nautin suuresti yhteisistä hetkistämme. Näyttelykehän laidalla keskitytään täysin siihen hetkeen ja jännitetään tuloksia. Metsälenkillä nautin luonnosta ja vapaudesta yhdessä koirieni kanssa. Agilityssä opimme koko ajan lisää ja onnistumisen riemu on huikea tunne. Harrastan koirieni kanssa monipuolisesti. Olemme osallistuneet monenlaisiin kurssiin ja koulutuksiin. Easy Dogin kursseilla olen käynyt kaikkien koirieni kanssa. Olemme käyneet pentukursseilla, pentujen jatkokursseilla, ylläpitokurssilla, näyttelytottumuskursseilla ja tokossa. Agility kursseilla olemme käyneet Hipin ja Elviksen kanssa. Koirahierojaksi opiskelin Kauhajoella. Valmistuin vuoden 2016 alussa.

Kuten jokainen monen koiran kanssa elävä tietää, että arki on välillä haastavaa ja raskastakin. En kuitenkaan vaihtaisi mistään hinnasta pois tätä yhteistä matkaa. Koen maailman paljon rikkaampana, kuin katson sitä yhdessä koirieni silmin. Matkatessani onnenarkissa uskon elämäni olevan täynnä monia onnen hetkiä.

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti